Prisrčno vabljeni v mojo Šolo kitare. Naučili se boste igranja na kitaro, to znanje uporabili kjer koli in povsod bodo vaši poslušalci navdušeni.

Kdo sem

 

Z glasbo se ukvarjam že od mladih let, saj sem s sedmimi leti začel z učenjem klavirja v lokalni glasbeni šoli, ki sem ga opustil in zamenjal z učenjem kitare, pri prof. Igorju Kosu. Tako sem kitari zvest še danes. Poleg igranja na bas kitaro v pop skupinah, sem se kasneje v celoti posvetil kitari, predvsem akustični in nadgradnji znanja, ki sem ga pridobil v nižji glasbeni šoli. Ker je bila moja želja nadgraditi izvajanje bluesa, sem opravil še začetno stopnjo učenja ustne harmonike (orglice) pri prof. Vladimirju Hrovatu v organizaciji Avsenikove glasbene šole.
 

Poleg duetov z ženskimi vokalom, mi pomeni pomembna točka v mojem razvoju sodelovanje z mag. Vladimirjem Babinom, znanim hrvaškim pianistom in glasbenim pedagogom, s katerim sem sodeloval kratko obdobje, a sem se kljub temu od njega naučil veliko koristnega za nadaljnjo glasbeno pot. Sledilo je sodelovanje v duetu s prečno flavto z Iztokom Felicjanom, prav tako izkušenim flavtistom in nekdanjim dirigentom pihalnega orkestra Divača, ter v duetu s Cvetom Vidovičem s panovimi piščalmi, ki so zvenu kitare dale posebno eksotiko, meni pa novo izkušnjo.
 

Sodeloval sem v različnih kulturnih programih in imel kar nekaj samostojnih koncertov, kot komorna akustična zasedba v obliki duetov ali manjših zasedb.
 

Trenutno delujem kot glasbeni mentor in kantavtor kitarist-vokalist pri čemer ostajam zvest jazz harmonijam in latino ritmom predvsem bossa novi, sambi, rumbi ter etno, irsko-keltski glasbi, šansonu, akustičnemu bluesu in slovenski ljudski pesmi. Sodelujem v duetu "Passo continuo" z flavtistko prof. Marijo Maretič-Hiršt, kjer izvajamo predvsem mojo avtorsko glasbo (latin jazz) pa tudi pesmi iz pop repertoarja in slovenske ljudske pesmi.
 

Delam kot glasbeni mentor na področju poučevanja akustične in električne kitare, petja, glasbene teorije in zgodovine glasbe v lastnem podjetju, poleg tega pa vodim tudi oddelek kitare na zasebni glasbeni šoli, ki deluje kot glasbena agencija GAS. Oboje ta trenutek deluje na Primorskem, odpiramo pa nove enote tudi drugje.
 

Veliko časa in energije vlagam v dodatna izobraževanja in izpopolnjevanja na Andragoškem centru RS v Ljubljani, opravljen imam certifikat za predavatelja in licenco za mentorja. Zaključena imam izobraževanja na Inštitutu za nevro-lingvistično programiranje v Ljubljani, s specializacijo na področju glasbenih izobraževanj (NLP Coach Parctitioner) stalno se dodatno izobražujem na seminarjih za mentorje in predavatelje predvsem s področja glasbe, saj se zavedam, da bom le tako lahko kvalitetno podajal znanje svojim učencem.

Diplome mojih šolanj