V desetih letih ko opravljam to lepo delo mentorja za kitaro, sem naučil igrati na kitaro že veliko ljudi. Od osnovnošolcev do upokojencev, pa tudi kakšnega prav malega kitarista. Imamo se zelo ustvarjalno in vsi učenci-ke se vedno radi vračajo tedensko na ure kitare. Pridi tudi ti in povej svoje mnenje, ki bo na tvojo željo objavljeno med ostalimi. Hvala vsem, ki ste mi in mi še boste zaupali, da bom lahko vaš mentor.

Mnenja učencev in učenk

Vesel sem, da sem se v tako kratkem času naučil osnov igranja kitare. Z veseljem obiskujem tečaj.


Žan Lindič, 10 let

Tomaž je izkušen kitarist in odličen mentor. Pri njem mi je všeč njegova odprtost in prijateljski odnos z učenci.


Dejan Kovšca, 16 let

Je super super kot mentor in kot človek, se zna pohecat, zelo dobro prenaša znanje na nas učence. Njegova ura poteka zelo sproščeno in zabavno.


Patrik Prelec, 16 let

Hvala vam dragi moji učenci in učenke za tako lepa mnenja. Res je bilo lepo delati z vami in z nekaterimi delamo še danes. Hvala vam za ves vaš trud in prijetne trenutke, ki smo jih preživeli skupaj na naših urah kitare. Ponosen sem na vse vas, saj ste vsak na svoj način spoznali lepote glasbe in našega instrumenta - kitare. 

Vaš glasbeni mentor & guitar coach Tomaž Ban

Za popolnega začetnika kot sem, sem z učenjem in trudom mentorja Tomaža zadovoljen in tudi programi so zasnovani tako, da jim lahko slediš, če le kaj vadiš doma, kot mentor svetuje.Z mentorjem in načinom učenja so moja pričakovanja popolnoma uresničena.


David Tavčar, 42 let

Preden sem prišla k Tomažu, nisem imela še čisto nobenih izkušenj s področja glasbe in me je bilo vsega skupaj kar malo strah. Tomaž mi je pomagal, da zdaj razumem glasbene osnove in vem vse o kitari. Všeč mi je, ker je program učenja kitare individualen in tako prilagojen mojim željam in iz tedna v teden moje znanje zelo hitro napreduje.

Lucija Česnik, 26 let

Moja želja je bila samo ena in sicer to, da bi zase in za moje prijatelje lahko nekaj zaigrala in da bi se ob tem imeli lepo. To je mentorju uspelo. Hvala Tomaž!

Dostana Vodopivec, 65 let

Učitelja-mentorja Tomaža priporočam vsem, ki se ne morete oz. nočete vpisati v glasbeno šolo.

Ambrož Bole, 9 let

Mentor dobro razume želje učenca in tako prilagodi program, da je učenje zanimivo. Zelo dobro razloži učno snov in poda praktične primere.

Luka Svetlič, 23 let

Gospod Tomaž je zelo dober učitelj-mentor kitare, zelo dobro razloži osnove ter zahtevnejše delo in je z učenci potrpežljiv.

Izak Ban, 14 let

Mentor je prijazen, vse ga lahko vprašam, veliko nauči, se optimalno posveti učenju.

Meta Krečič, 14 let

Všeč mi je, da znam igrati pesmice. Tomaž je prijazen in potrpežljiv z mano.

Jakob Gerželj, 7 let

Kot upokojena babica, sem si uresničila željo in našla pravega mentorja za učenje igranja kitare. Tomaža Bana! Pohvaliti ga moram v superlativu, ker si to zasluži. Poklic, ki ga opravljaš strokovno s strastjo in ljubeznijo ti prinaša zadovoljstvo in uspeh. Tomaž je na prvem mestu izkušen kitarist in mentor, je odličen pedagog, ko ne gre te zna vzpodbuditi, pomiriti, strokovno poučiti. Je odprt, prijateljski, simpatičen, razumljiv. Nisem pretiravala, naj si vsak, ki si je želel ali si želi igrati kitaro izbere za mentorja Tomaža. Hvala Tomaž.

Ada Može, 63 let