Poglejte kaj vam ponujam. Sigurno boste našli tudi nekaj za vas ali vaše otroke. Vas pričakujem in se veselim dela z vami.

Ponudba

Šola kitare

Bi rad postal-a dober kitarist-ka?

UČENJE KITARE Z MODERNIMI IN USPEŠNIMI METODAMI GLASBENEGA COACHINGA

V SEŽANI in na Krasu

Pridite v svet glasbe, petja in igranja na kitaro.
Dobrodošli ne glede na starost.

 
PROGRAMI KI JIH PONUJAM SO SLEDEČI:

KITARSKA DELAVNICA - Začetnica (pop standard stil)

ZAČETNI TEČAJ KITARE (valček z enim in dvojnim basom, slow country, pop standard)

NADALJEVALNI TEČAJ KITARE (rock&roll z power chordsi, shuffle, blues, medium & fast country, prstna tehnika, melodični rock, raegge)

Vsi programi potekajo na način individualnega učenja, ali v skupinicah do največ 3 udeleženci. Ura kitare poteka 1x tedensko in traja 45 minut, pri skupinskem delu 75 minut. Vsak udeleženec dobi na začetku programa mapo, beležko, trzalice, posebej izdelane pesmi in na vsakem srečanju lekcije s katerimi bo vadil naučeno doma. V vseh programih se bomo učili PESMI Z AKORDI pred tem pa akorde posamezno. Ob zaključku programa vsak prejme priznanje o opravljenem programu in spominsko darilce. Ob sprotnem delu doma in resnem pristopu k programom traja delavnica 2 meseca, tečaji pa 4 mesece.

Za vse , ki nimate lastnih kitar, je možnost izposoje za čas trajanja programa,
za simbolično izposojnino 5€ za delavnico in 10€ za tečaje. Kitaro imate tako pri vas doma, po končanem programu pa se odločite za nakup svoje.

Za vse dejavnosti sem uradno registriran, z ustrezno izobrazbo in izkušnjami. Imam certifikat predavatelja, licenco mentorja in se stalno izpopolnjujem kot izobraževalec, na Andragoškem centru RS v Ljubljani.
 
Zaključil sem izobraževanja na Inštitutu za neuro-lingvistično programiranje v Ljubljani (mednarodna licenca NLP Coach Practitioner, NLP Learning Coach- specializacija glasbena izobraževanja).
 
Redno tudi nastopam, kot kitarist - vokalist z avtorskim repertoarjem.


NE OKLEVAJ. POKLIČI ALI NAPIŠI SVOJE ŽELJE IN
SKUPAJ BOMO USPELI.
KOT USPEŠEN KITARIST(tka) BOŠ POSTAL(a)
ŠE BOLJ ZAŽELJEN(a) V TVOJI DRUŽBI.

INFORMACIJE IN PRIJAVE na:
tel.: (031) - 747810 (Tomaž)
Mail: ban.tomaz@gmail.com

Vsi programi potekajo v Sežani
v popoldansko večernih urah preko celega tedna - tudi vikendi po 31.3.2014
Ob zadostnem številu prijav pa tudi
V VAŠEM KRAJU.(skupinsko)

Kitarske delavnice v Postojni, Kopru ali Novi Gorici

POSEBNA PONUDBA ZAČETNE KITARSKE DELAVNICE ZA VSE STAROSTI, v mesecu SEPTEMBRU in OKTOBRU 2017, V POSTOJNI ali KOPRU

Zaradi velikega povpraševanja bo v mesecu SEPTEMBRU in OKTOBRU 2017 potekala kitarska delavnica na začetni stopnji za vse starosti. Dobili se bomo pet petkov (lahko tudi kakšen drugi dan, odvisno od skupnega dogovora) od 17h do 19h v Postojni ali v Kopru.

Delavnica bo začela z delom takoj ko bo zbranih 6 - 8 udeležencev. O začetku programa boste vsi prijavljeni sproti in pravočasno obveščeni.
 

Na delavnico prinesite svoje kitare in dobro voljo, vse stalo boste dobili na delavnici. Prejeli boste skripto z lekcijami za delavnico, mapo, svinčnik, beležkico in trzalic kolikor bo potrebno. Učili se bomo igrati PESMI Z AKORDI, poleg osnov glasbene teorije (samo neobhodno potrebne stvari za razumevanje programa delavnice ali tečajev), tako da boste na koncu delavnice res dobri kitaristi-ke. Če kdo nima svoje kitare je možnost izposoje za čas delavnice in sicer za simbolično sposojnino 5€ za celotno delavnico.

Cena delavnice je 80€ in v to ceno je vključeno vse prej našteto in seveda 10 ur intenzivnega dela na delavnici. Možno je tudi plačilo na 2 obroka. Če boste hoteli nadaljevati učenje iz delavnice v tečaj, imate z delavnico osvojenega tretjino programa tečaja in samo nadaljujete program z majhnim doplačilom.
 

Naj vam znanje igranja kitare polepša dan vam in vašim bližnjim, omogoči nova prijateljstva in prijetna doživetja.
 

Vsi programi seveda potekajo TUDI V DRUGIH KRAJIH predvsem na Primorskem, Notranjskem ter v osrednji Sloveniji, če bo prijavljenih vsaj 6 - 8  interesentov za začetek enega od programov.

Se že veselim novih članov naše kitarske "družinice". Pridite, imeli se bomo krasno v svetu kitare in postali-e boste pravi kitaristi-ke.DOBRODOŠLI VSI, NE GLEDE NA LETA.

Za informacije in PRIJAVE sem dostopen na:
mailu: ban.tomaz@gmail.com
tel.št.:  031-747810  (TOMAŽ)

Avtorski nastopi kot kantavtor

Repertoar:

  • avtorske instrumentalne in vokalno-instrumentalne skladbe,

  • jazz standardi in evergreeni,

  • slovenske ljudske pesmi,

  • tuje in domače pop in jazz uspešnice

  • literarni-glasbeni večeri (poezija, proza)

Večji del avtorskih skladb je v ritmih bossa nove, rumbe ali sambe pa tudi baladnih in čisto klubsko razpoloženjskih ritmih. 

Moj repertoar je primeren tudi za kulturne programe kot so:

otvoritve likovnih razstav, predstavitve knjižnih del, literarni večeri, čajanke, podelitve nagrad in priznanj, otvoritve objektov in podobni kulturni programi v trajanju 10-20 minut. 
 

Kot izkušen kitarist-vokalist z lastnim avtorskim repertoarjem, izvajam koncerte samostojno KOT KANTAVTOR z dodatno ritmično podlago, s čemer sem cenovno konkurenčen, kar je v današnjih časih še dodatna prednost.Čeprav sem kitarist-vokalist z dodatnim ritmom so ljudje z mojimi nastopi zelo zadovoljni in večinoma tudi zaplešejo.Imamo se res lušno.
 

Vsi zgoraj navedeni repertoarji so zelo primerni za skupine do 40 oseb, ali kot darilo vašemu partnerju, prijatelju, sorodniku, sodelavcu, za obletnice, rojstne dneve ter ostala praznovanja.
  
Z željo, da bi se naše poti na kulturno ustvarjalnem področju kmalu prekrižale, vam do takrat želim vse najlepše v življenju.

  
Iz glasbe prihaja čar, ob katerem se morajo upokojiti vse skrbi in vse bolečine srca.
William Sheakespeare

Prijavnica za vse programe iz ponudbe